Startsid   ●   Arphus Gård   ●   Verksamheten   ●   Om Per & Pether   ●   Hästar   ●   Aktuellt

Arphus Gård ● 635 04 ESKILSTUNA ● Tfn. 016-921 85 ● Fax. 016-921 85  ● per@sandgaard-markne.se
● Per Sandgaard 0705-77 02 30 ● pether@sandgaard-markne.se ● Pether Markne 0705-77 02 35


Verksamheten

På Arphus Gård är variationen i träningen central och oavsett mål tränas hästarna i både dressyr, hoppning och terrängen.

Utbildning
Arphus Gård tar emot hästar och ekipage för utbildning och tävling enligt individuella upplägg och överenskommelser. Gården är också centrum för regelbundna hopp- och dressyrträningar för elitryttare på ponny och häst.

Clinic och kurser
Pether och Per är flitigt anlitade som kurs-, clinic- och föredragshållare i dressyr och hoppning över hela Europa.

Träning på Arphus Gård                                                                                                                                                                            Från och med våren 2010 kommer både Pether o Per finnas mer tillgängliga på gården,och ett omtyckt och effektivt sätt som många tillämpar är att anlända och träna eftermiddag bo över samt träna morgonen därpå.

Per Sandgaards och Pether Marknes samarbete inleddes 2001 och vilar på gedigen kunskap och lång erfarenhet som tränare och dressyrryttare upp till olympisk nivå. Sedan 2006 utgår verksamheten från sörmländska Arphus Gård, men sträcker sig även ut i Europa och till USA.

Pether och Per har format sin träningsfilosofi ur det bästa av två ridsportsvärldar - dressyr och hoppning, kryddat med inspiration från hela hästvärlden och gärna från oväntade håll. Målet är att bygga starka, framgångsrika och långvariga relationer mellan häst och ryttare, där ödmjukhet inför hästen och uppgiften alltid är utgångspunkten.